Kerstbrunch

KERSTBRUNCH 2020 LEURSE HOF, VESTA en MENEER SMIT

Op Eerste,  Tweede én Derde Kerstdag kun je een kerstbrunch voor thuis bestellen! We bereiden deze samen met onze collega’s van Restaurant de Leurse Hof en Vesta. De kerstbrunch bestaat uit een keuze van twee soepen, heerlijk broodjes, vleeswaren en andere lekkernijen en als afsluiten een grand dessert. Je kunt de brunch komen afhalen of we bezorgen deze bij je thuis voor 4,50 per adres. Het volledige menu zie je op de foto hieronder.

Bestellen van vanaf 2 personen via het formulier op deze pagina.

Kerstbrunch 2020 - Leurse Hof, Vesta en Meneer Smit

  • Prijs: 12,00 € Aantal:
  • Prijs: 0,00 € Aantal:
    Per kind of volwassene kan gekozen worden voor óf onze tomatensoep óf heerlijke wildbouillon. Bij alleen maar wildbouillon hier graag 0 invullen.
  • Prijs: 0,00 € Aantal:
    Per kind of volwassene kan gekozen worden voor óf onze tomatensoep óf heerlijke wildbouillon. Bij alleen maar tomatensoep hier graag 0 invullen.
  • Afhalen is vooralsnog bij cafe-restaurant Meneer Smit aan de rand van het centrum van Wijchen (Oude Klapstraat 78, naast de bioscoop). Afhankelijk van de RIVM maatregelen die gelden tijdens de kerstdagen is het ook mogelijk om af te halen bij Vesta of Leur. Dit zullen wij dan van tevoren overleggen. Afhalen kan tussen 11:00 en 12:30 uur. Bezorging is tussen 11:00 en 12:30 uur. U kunt een voorkeurstijd aangeven, dan proberen wij hier rekening mee te houden.
  • 0,00 €