Kerst

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij Meneer Smit ‘eindeloos genieten’! Een eindeloos aantal gangen voor een vast bedrag.

We werken beide dagen met 2 shifts. Shift 1 is van 14:00 tot 18:00 uur. Het is mogelijk om later dan 14:00 uur te komen maar de eindtijd kan niet worden verschoven. De tweede shift is vanaf 19:00 uur, hierbij is het ook mogelijk om later dan 19:00 uur te starten. Via onderstaande link vind je het PDF bestand met het volledig menu. Je kunt zo veel gangen eten als je wilt en in willekeurige volgorde.

Klik hier voor het Kerstmenu eindeloos genieten in PDF

Reserveren kan per mail of via het menu ‘reserveren’ op de site. Voor elke reservering vragen wij een aanbetaling van 20,- per persoon. Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang, wij retourneren dan de aanbetaling. Als uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken datum een wijziging in het aantal personen wordt doorgegeven, zullen wij de aanbetaling corrigeren bij de (rest)betaling op de dag van reserveren. Bij een volledige annulering van uw reservering binnen 14 dagen voor aanvang kunnen wij uw aanbetaling helaas niet meer retourneren. U ontvangt na de reservering een aparte mail voor de aanbetaling.