Kerstdiner

WIJ VERZORGEN HET KERSTDINER BIJ JE THUIS
Op donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december kun je thuis genieten van de gerechten van Meneer Smit! Een uitgebreid Kerstdiner, zie het menu hieronder.

De warme gerechten kun je makkelijk opwarmen in de oven, de soep makkelijk in een pan. Je ontvangt bij de bestelling een makkelijke beschrijving over het opwarmen. We bezorgen het in de gemeente Wijchen tussen 14:00 en 17:00 uur voor 4,50 per bestelling. Je kunt het ook bij ons komen afhalen!

Jouw bestelling kun je invullen via het formulier op deze pagina. Je kiest de hoofdgerechten per bestelling, niet per persoon. Je ontvangt na je bestelling een bevestiging op het opgegeven emailadres. Bestellen kan tot maandag 21 december 2020 12:00 uur. We versturen vanaf die dag ook de betaalverzoeken op het mobiele nummer.

Kerstdiner 2020 - Meneer Smit

 • Prijs: 40,00 € Aantal:
  4-gangen diner met brood met dippers, keuze uit een soep, een voorgerechtproeverij, keuze uit hoofd- en bijgerechten en een grand dessert. De gerechtkeuze kun je hieronder aangeven. Gerechtkeuze is per bestelling.
 • Prijs: 0,00 € Aantal:
  Maak een keuze voor elke persoon tussen tomatensoep of wildbouillon, vul hierboven het aantal tomatensoep in. Indien geen tomatensoep dan 0 invullen.
 • Prijs: 0,00 € Aantal:
  Maak een keuze voor elke persoon tussen tomatensoep of wildbouillon, vul hierboven het aantal wildbouillon in. Indien geen wildbouillon dan 0 invullen.
 • We bezorgen het diner tussen 14:00 en 17:00uur. Bij opmerkingen kunt u een voorkeurstijd opgeven, hier proberen wij rekening mee te houden. Bezorging in alle kerkdorpen van gemeente Wijchen. Afhalen kan tussen 15:00 en 18:00 uur.
 • 0,00 €