Bestellen

Wij hebben diverse mogelijkheden om thuis te genieten van de gerechten van Meneer Smit. Elke mogelijkheid heeft een andere kleur en er staat bij op welke dagen we dit serveren. 
Eet mee met de Chef
Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m vrijdag kun je mee eten met de chef. Dagelijks bereidt de chefkok een verse maaltijd die je thuis eenvoudig kunt opwarmen.

Hoe werkt het?
Je kunt de gerechten eenvoudig zelf thuis opwarmen (magnetron of pan). Hieronder zie je op de foto het menu per week. Afhalen kan tussen 16:30 en 18:00 uur op de dag zelf. Vanaf 2 maaltijden bezorgen we het in Wijchen tussen 15:00 en 16:30 uur. Kosten zijn 6,50 per maaltijd. Betaling is achteraf per betaalverzoek of pin.

Bestellen
Bestel eenvoudig via onderstaande knop en kies voor ‘Eet mee met de chef’. Lukt het niet? Bel ons even!

Maandag 1 t/m vrijdag 5 maart

Meneer Smit voor thuis
Vrijdag t/m zondag

Wij willen jullie nog steeds blijven verwennen met onze heerlijke gerechten.
Tijdelijk thuis, maar genieten zoals je gewend bent van Meneer Smit! Kies 5 heerlijke gerechten per bestelling (niet per persoon) om te proeven en te delen. De gerechten haal je warm af of worden warm bezorgd.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om onze gerechten koud af te halen. Dan kun je zelf bepalen wanneer je de gerechten gaat opwarmen. Je kunt de gerechten makkelijk opwarmen op 150 graden voor 20 a 30 minuutjes (kan verschillen per oven). De koude gerechten zijn vanaf 15.30 op te halen.

Dit menu is vrijdag tot en met zondag te bestellen vanaf 2 personen. Als je voor 1 persoon wilt bestellen kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. De bestelling kan je telefonisch doorgeven tot 18:30 uur op de dag zelf. Afhalen/bezorgen kan tot 19:00 uur. Bestellen kan ook al meerdere dagen vooruit via onderstaande button ‘bestellen’.

Wijchen thuisbezorgd
Vrijdag t/m zondag

Een heerlijk 2-gangen diner voor bij jou thuis op de eettafel, warm geserveerd en geschikt om gelijk van te genieten. 20,- p.p.

Hoe werkt het?
Maak een keuze tussen de gerechten van het menu van die week en bestel via onderstaande button. Ons actuele menu vind je altijd hieronder. De 2-gangen menu’s bezorgen wij in de gehele gemeente Wijchen voor een kleine vergoeding van 2,50 per adres. Je kunt de gerechten ook bij ons komen afhalen. Zie wijchenthuisbezorgd.nl voor alle bezorgdagen en menu’s.

Bestellen
Bestel eenvoudig via onderstaande buttons (op de dag zelf) en kies voor ‘Driving dinner’. Lukt het niet of liever verder vooruit bestellen? Bel ons even! 

Speciaalbier
Dagelijks
  • Verrassingspakket small: 10,- (4 bieren)
  • Verrassingspakket medium: 20,- (8 bieren + 2 glazen)
  • Verrassingspakket large: 40,- (18 bieren + 4 glazen)

Bestellen
Bestel eenvoudig via onderstaande button. Lukt het niet? Bel ons even!